våre tjenester

Et helhetlig syn på helse og trivselVi har et helhetlig perspektiv på helse og trivsel. Med det mener vi at kroppen, det mentale og omgivelsene er tett forbundet, og at det derfor er flere nyttige veier til bedre trivsel som ofte med fordel kan kombineres. Vi tilbyr både kroppsorientert og psykologisk behandling, som på forskjellig måte retter seg mot kropp og sinn som en helhet. 


Stressreduserende massasje er kroppsorientert behandling som kan ha betydelig positiv effekt på trivsel. For noen mennesker kan det være en viktig hjelp i hverdagen å tillate kropp og sinn å kjenne på den avslapping og indre ro som massasje kan gi. 


For andre kan det være avgjørende å jobbe med bakenforliggende mentale og livsrelaterte årsaker til de stressreaksjonene man plages med. Gjennom vårt tilbud hos psykologspesialist er det mulig å fokusere på følelsesmessige og tankemessige faktorer som har sammenheng med din trivsel. 

Psykologtjenester

Psykologsamtaler 

Samtaleterapi gir deg mulighet for å jobbe fokusert med deg selv enten du sliter med stress, lav selvfølelse, angst, depresjon, relasjonsvansker eller annet.

I terapien kan du komme i kontakt med følelser og tankemønstre som preger deg i viktige situasjoner, og du kan jobbe med å forstå sammenhengene mellom dine reaksjonsmønstre og det som er utfordrende for deg i livet ditt. Hvis du kan kjenne på følelser som påvirker deg, og du kan reflektere avbalansert rundt din situasjon, har du et godt grunnlag for å bestemme deg for hva du vil endre på hos deg selv. Endring og utvikling er mulig, hvis du arbeider systematisk for det.


Vi tilbyr terapi hos autorisert psykologspesialist med lang klinisk erfaring. Terapien tilpasses individuelt, men vi tilbyr særlig terapi som er aktiv utforskende og rettet mot å komme i kontakt med følelser. Teoretisk er terapien forankret innen intensiv korttids psykodynamisk terapi.     

Kartlegging av psykiske vansker


Det kan være meningsfullt å gjennomføre en systematisk kartlegging av psykiske plager som kan gi oversikt over symptombilde og alvorlighetsgrad. En kartlegging kan gi viktig informasjon om hva som er viktig å fokusere på i endringsarbeid. Den kan også gi retningslinjer for hvilken form for behandling som kan være mest effektiv. Ikke minst kan en kartlegging hjelpe med å tydeliggjøre sammenhenger mellom psykiske symptomer, livshistorien og aktuelle vansker i livet, en forståelse gir økt selvinnsikt og birar til økt selvaksept og selvomsorg.   


Vår psykologspesialist har høy kompetanse på utredning og diagnostisering av psykiske lidelser basert på bla. lang erfaring med utredningsarbeid innen offentlig helsevesen. 


Kartleggingen innebærer gjennomføring av systematisk intervju. Hvis du er i stand til det, er det fint hvis du i tillegg kan besvare bestemte spørreskjemaer hjemme. 

Massasjer

Fotmassasje


Fotmassasje stimulerer muskler, blodomløp og ledd i føtter og ben. I tillegg inkluderer vi ofte massasje av hender og armer. Vi har møtt mange mennesker som opplever at fotmassasje gir økt velvære og overskudd. Vi anbefaler særlig fotmassasje hvis du har behov for å stresse ned etter en travel dag på jobb eller på særlig utfordrende dager. Mange opplever god effekt av jevnlig fotmassasje som gir merkbar økt elastisitet i muskulaturen. Vi tilbyr fotmassasje som er fokusert og kan tilpasses individuelt.  


30 min. fotmassasje:  Her gies en fokusert og intensiv fotmassasje som er tilstrekkelig til at mange opplever tydelig stressreduserende effekt og økt velvære. Du kan med fordel ta fotmassasje på veien hjem fra jobb uten at det blir unødig tidskrevende.


60 min. fotmassasje: Her er det mulig å arbeide mer i dybden med muskulatur og tilføye massasje av hender og armer.


90 minutters fotmassasje anbefales hvis du har mulighet, fordi massasjen gir rom for full avspenning og systematisk dypdearbeid med hele foten og hender og armer.   

Hode-nakke-skulder massasje

Etter en lang dag foran skjermen kan det ha stor effekt å få massasje for hode, nakke og skuldrer. Dette er områder hvor mange plages med stivhet, muskelspenning og smerter. Massasjen gir økt blodsirkulasjon og avspenning i muskler og ledd. Jevnlig massasje kan bidra til å forebygge utvikling av mer kroniske plager i nakke og skuldrer, noe som kan betraktes som en folkesykdom i det moderne samfunn. 

Vår massør kan tilby en fokusert massasje på 30 minutter. Eller du kan kombinere denne massasjen med fotmassasje, noe vi anbefaler.  

Klassisk "deep tissue" massasje 


Her benyttes rytmisk trykking og strekking av muskulatur i rygg og nakke. Dette er en massasje som retter seg mot bindevev og dybdebearbeidning av muskulatur. Massasjen gjør musklene smidigere og mer elastiske og øker blant annet endofinproduksjon og blodsirkulasjon.    

Swedish massasje


Her benyttes fast trykk av muskulaturen i lengre rytmiske bevegelser. Massasjen fokuserer på særlig øvre rygg og skuldrer. Dette er hva mange forbinder med vanlig god massasje som kan lindre for muskelspenninger og smerter.

Aromaoljemassasje 


Ved denne massasjen benyttes velduftende oljer som delvis absorberes i huden. Du kan velge hvilken aroma du ønsker. Du velger også hvor dyp massasje du ønsker, fra let massasje på huden til dyp bindevevs-massasje. Kombinasjonen av duft og massasje har anti-stress effekt.  

Ansikts-massasje og pleie


I ansiktsspa pleies og masseres ansiktshuden systematisk noe som fører til oppstramming og frisk glød. I tillegg har behandlingen stressreduserende effekt fordi vår massør vektlegger stimulering av ansiktsmuskulatur.